39. Kladnói Barátságos Kupa és ORV

(Létrehozva: 2011.11.03.)

39. Kladnoi Nemzetközi Barátságos Kupa és Olimpiai Reménység Verseny

fejlec

Ezen a versenyen sajnos nem tudta kihozni a Pattanj Team minden tagja az elvárható eredményeket magából, de a magyar csapat összességében nagyon szépen szerepelt.

Kezdjük sorjában:

Az ifjúsági korcsoportban Ricsi és Soma indult tőlünk a fiúknál, és Vincze Ákos Dunaújvárosból.A lányok mezőnyében 4 UTE versenyző is szerepelt.

Ricsi csodálatos első gyakija utan a 2. helyen állt, a Dunaújvárosi Vincze Ákos a 3. on. Soma valahol a közepépmezőnyben, mely a felkészülésének intenzitása révén teljesen indokolt is volt.
Jött a szabadon választott gyakorlat. Ricsi nagyon biztosan tudja ezt a gyakorlatát és ma is nagyon magasan indult, de pont, mint az OB döntőjében megingott, és érthetetlen módon a 3.elemből kiesett. Sajnos úgy tűnik bár fizikailag teljesen felkészült, pszichésen valami hiányzott neki. Nagyon sajnálom. Így végül a 13. helyen végzett. Soma éppen túlélte a gyakiját, bár a 2. elemnél majdnem érintette a védőszivacsot, fel is tornázta magát középtájba, de a döntőhöz kevés volt. Bár kihozott magából mindent, de ez itt csak a 10. helyre volt elég. Vincze Áron viszont döntőbe jutva megnyerte a magyarok egyetlan aranyérmét! Nagy gratuláció neki!
Az UTÉs lányok közül 3-an jutottak döntőbe, ahol Demeter Enikő, Sram Vivien, és Xiong Hai Lun szereztek sorban egymás mögött szorosan egy 3, 4, és 5. helyezést. Gratulálok a lányok kiemelkedő felkészüléséhez és eredményéhez!

A junior versenyben Blanka, Bence és Máté volt érdekelt nálunk.

Blanka mindkét gyakiját végig ugrotta, bár a második végén a kiugrásból a kékre érkezett, ami összesen 3 pont levonást jelent. Így a 12. helyen végzett végül. A fiúk versenye is érdekes volt. Bence, bár a kivitel szempontjából néhány tizeddel erősebb volt Máténál, és azonos nehézséget ugranak, de az "új" szabályok alapján az levegőben töltött idő hozzáadásával, Máté jobban végzett 1 ponttal. Ez éppen arra volt elég, hogy Bence a 9. helyre csússzon, és lemondjon a döntőről Máté 7. helyen viszont bejutott, és a döntőben egy helyet előre lépve a 6. helyen végzett! 

A szinkron sem ment rosszul, bár Ricsi UTÉs párja Balho rontott a gyakorlat elején és ezzel kiestek, de Máté és Bence 4.ként döntőbe jutott. A döntőben tökéletes együtt voltak nagyon szép gyakorlattal meg is nyerték VOLNA!!!! De Bence a 6. elemben (szuplé fél) behajlította a térdét. A vezetőbíró jogosan zsugornak ítélte, és így mivel nem egyezett a kettőjük mozdulata, megszakított gyakorlatként értékelték azt. A vége: 6. hely!
Azért szép volt! Látszik, hogy megérettek a fiúk, csak egy kis simítás hiányzik... A VB-re összeáll!

Az UTÉs csajok viszont elhozták az ezüstöt! Grat nekik szép volt!

A felnőttek versenyében az UTÉs Juhász Zsolt gyönyörűen állt helyt és a döntőbe jutva, ott megszerezte a bronzérmet. Gratulálunk neki, az UTÉnak és a Magyar Csapatnak!

Következő állomás: Svédország, edzőtábor, majd a birminghami Világ Bajnokság

res

Copyright 2010. DD Standard Kft. ©