A bíróság bejegyezte egyesületünket!

(Létrehozva: 2011.03.06.)

Végre önállóak vagyunk, megalakult a PATTANJ SPORTEGYESÜLET!


2011.02.22-én a bíróság hivatalosan is elfogadta kérelmünket és bejegyzett egyesületté váltunk. 

Ez alkalomból egy rövid egyesület-történeti áttekintést szeretnék megosztani az érdeklődő publikummal.

2001: Nemzetközi példára (bár 50 évvel lemaradva) a Magyar Torna Szövetség felügyelete alatt megalakul a Magyar Gumiasztal Szakág. Ugyanebben az évben TF-es hallgatóként kezdtem el gumiasztalozást tanítani a TF gyermektornászainak.

2002: Megalakítom a TFSE gumiasztal szakosztályát 2 versenyzővel, akik egyből, az első versenyükön bejutnak a válogatottba. (Roland és Timi)

2005: Első diplomámat követően, immár újabb 2 válogatott versenyzővel (Zsuzsi és Csanád) és további versenyzőkkel átköltözünk a Fenyves utcába. Itt magasabb terem, profi versenygumiasztal, több idő, és sokkal jobb körülmények állnak rendelkezésünkre a Budagyöngye Fitness SE gumiasztal szakosztályaként.

2006: Társelnöke lettem a BFSÉ-nek és Vladi kezdett el az utánpótlás-képzéssel foglalkozni. Így még jobban tudtam a versenyzők és önmagam képzésére koncentrálni.

2007: Megszűnt a BFSE, de a gumiasztalos versenyzők és szüleik buzdítására Vladival kitartottunk a Fenyves utcában. Kialakítottuk a Budai Akrobatikus Sportkört, és a hangsúly a szabad- és kötött stílusú akrobatikus sportokra helyeződött. Szerencsénkre a Szolnoki Honvéd SE gumiasztal szakosztálya (Némedi Károly vezetésével) befogadta a versenyzőinket, és egyesületi hátteret biztosított számunkra a bizonytalan időkben.

2011: Immár 3 újabb válogatott versenyzővel (Máté, Bence, Ricsi), gyönyörű nemzetközi versenyeredményekkel, és minden hazai rangot megszerezve a bíróság hivatalosan is bejegyezte a PATTANJ SE‘-t!

Mostantól függetlenül, és saját lábunkon állva tudunk versenyezni és utánpótlást képezni!

Köszönöm szépen Dr. Vigh Lászlónak, Marcsa Barbarának és Némedi Károlynak, hogy felkaroltak, és segítettek ezen a pályán eddig is és talán ezen túl is, és remélem, hogy még szebb idők, eredmények, és élmények várnak a Pattanj SE tagjaira a jövőben!

Ott Olivér

elnök 


Copyright 2010. DD Standard Kft. ©