A Pattanj Team elvitte a pálmát!

(Létrehozva: 2010.11.21.)

Névnapomra a csapat gyönyörű ajándékkal jutalmazott!

dobogo

A Pattanj Team dobogó közelbe se engedte a többi egyesület versenyzőit a Mesterfokú Bajnokságon! 

Magyarország 10 legjobb versenyzőjét hívták meg nemenként, hogy nyílt kategóriában, korcsoportokon kívül mérjék össze tudásukat. Eleve hatalmas elismerés volt számunkra, hogy az SZHSE / Pattanj Team-jének mind az 5 tagját meghívta a szakág!

csapat_alloAmi ez után következett, az viszont talán az év sikerének mondható! A dobogó, mindhárom fokát, sőt a 4. helyet is a csapatunk versenyzői hajtották igába! Istvánfi Bence, nemrégiben megnyert Magyar Bajnoki címe mellé Magyarország Mesterfokú Bajnoka lett ma! A 2. helyen Törő Máté végzett, egy csillogó éremmel, aki az OB-n még csak a bronzot vihette haza. Rozsnyói Soma (12 évesen) a bronzérem büszke tulajdonosává vált, míg Nagy Richárd, idei Magyar Bajnokunk került a 4. helyre, egy kis hiba után. Borlay Csanád, aki a felnőtt kategóriát nyerte a Magyar Bajnokságon, mai rontott gyakorlatával nem került hatba.

A versenyt a Magyarországon egyetlen új típusú 4x4mm-es ugró hálóval ellátott gumiasztalon rendezték az UTE jóvoltából. Ennek előnyeit azok tudták kihasználni, akik már használtak ilyet. Máté és Bence már több nemzetközi versenyén ugrott ilyen asztalon, míg Ricsi és Soma is kipróbálhatta már ezt Svédországban. Csanád talán ezért is ugrott bizonytalanul, ugyanis ő idén főleg anyagi okok miatt nem tudott külföldön versenyezni.

Bár a női versenyben nem voltunk érdekeltek, de itt az UTE remekelt az első két hellyel: Demeter Enikő, mesterfokú Bajnok, és Xiong Hai Lun ezüstjével, míg a Bronzot a Veszprémi Trampolin Se versenyzője, Molnár Alina érdemelte ki.

A mai versennyel az őszi versenyidőszak lezárult, holnaptól alapozunk! =)

csapat

A csapatnak gratulálok! 

Ott Olivér 

Copyright 2010. DD Standard Kft. ©