Akrobatika tábor Balcsin

(Létrehozva: 2014.05.15.)

honlap_k__ptalan_2014_logo

Balatoni Akrobatikus Edzőtábor

Káptalanfüred, 2014. 06.29-07.05. 

Idén 13. éve, hogy a gumiasztalosaink, akrobatáink, és 3. éve, hogy a parkourosaink is meglátogathatják Dr Vígh László mesteredző balatoni, szabadtéri edzőkomplexumát a Pattanj tábor keretében!

Edzőtábor lévén napi 2x3 óra intenzív edzés és reggeli testébresztő futás mellett, sportos vetélkedőkre, quizekre, játékokra, versenyekre, kreatív feladatokra, egy kis Balatonozásra, túra jellegű-kirándulásra és tájokozódási futóversenyre számíthat, aki eljön velünk!

Nem a láblógatós, palacsintázós, strandtábor, hanem a csapattá kovácsolós, közösen a friss levegőn, és a természetben edzős évlezáró jól megérdemelt tábor lesz ez!

Szeretettel várunk mindenkit, aki már tábor-érett, aki jártas az akrobatikában, aki szereti a Pattanj csapatát, és aki szeretne egy kicsit megerősödni, megügyesedni, és rengeteget szaltózni!

A tábor ára idén is 43.000 Ft, mely tartalmazza az egy heti teljes ellátást, a szállást, az edzőtábor használati díját, és mindent, amire szükség lehet az egy hét során!

Utazás: Ehhez hagyományosan a szülők, és autóval rendelkezők összehangolására lesz szükség. Kérjük, akik autóval érkeznek, és tudnak hozni-vinni még valakit, azok jelezzék ezt e-mailben az oliver@pattanj.hu -n!

Jelentkezés módja: Kizárólag a tornateremben, edzés előtt, vagy után 10.000 Ft előleg befizetésével Vladinál, vagy Olivérnél! 


Copyright 2010. DD Standard Kft. ©