Balatoni tábor infók

(Létrehozva: 2014.06.23.)

A 10. jubileumi (Vladinak) és 13. szerencsés (Olivérnek) Káptalanfüredi Pattanj akrobatika, gumiasztal és parkour tábor most vasárnap életre kel!

pattanj_cirkusz

Hagyományosan minden táborunkat az edzések mellett egy téma köré építjük fel, idén e téma:

A CIRKUSZ!

Mindenki készüljön fel cirkuszos témában! Legjobb, ha már most specializálódtok, válasszatok ki egy zsánert (produkció típust), mint például: lábzsonglőr, lengőtrapéz, deszka, feszes drót, tigrisidomár, ikária, vagy bármi a sok 100 közül, és keressetek rá, hogy mik a jellemzői, hozzatok fotókat, videót, leírást róla!

Mint minden évben idén is egy verseny fogja végigvezetni a tábor napjainak fonalát, mely során a barakkok versengenek a csokiesőért! A legjobb előadások, a legokosabb, legügyesebb gyerekek, a legtisztább szobák, mind pontokat fognak hozni a kasszára, hogy a végén megtudjuk, melyik csoport lesz az év táborozója!

Ne felejtsetek el saját evőeszközt, tányért és poharat hozni! Lehetőleg nem törékeny fajtát! A tábor programját itt olvashatjátok, de a „műsorváltozás jogát fenntartjuk“.=)

progger2

Mindenkit várunk vasárnap 13-14h között Káptalanfüredre a Tábor utcába, a Gyömrői Ifjúsági táborba, ahol a regisztráció történik! Ide kell hozni a maradék tábori díjat, és egymást, ha valakinek nincs autója!

Telekocsi programunk általában emailben és telefonon szerveződik. Mindenki gondolja át, hogy tud-e hozni-vinni más gyerekeket, kell-e neki fuvar és a köremailben, vagy a vladitf@gmail.com-on, vagy oliver@pattanj.hu-n  jelezze a lehetőségeit, szükségleteit! 

map

Jó tábort kínálunk! =)

VIDEO

Copyright 2010. DD Standard Kft. ©