Itt az újabb szükség, van-e még segítség?

(Létrehozva: 2010.10.25.)

2010 a beruházás és az új szerek éve a Fenyvesben!

A Pattanj Team bázisán lassan mindent megdupláztunk! 

szivacs

trampKezdődött a szeptemberben az új talajszőnyegekkel:
11db-ot vásároltunk és húzattunk be amiből 4 még mindig az utolsó oldal bevarrására vár. Még mindig szeptember volt, amikor is megérkezett az új minitramp, ami nagyobb, és erősebb, mint az előző. Mára már egy új bála is vár arra, hogy valaki segítsen a Vladitól elszállítani a Fenyvesig!

b__la

Csak egy dolog maradt ki: a gumiasztal. Nem sokáig.
hole2
Mivel a háló 3 hete folyamatosan szakad, és nem bírjuk a tempót varrással, az új hálót napokon belül meg kell rendelnünk! Az ára: 1500 euró.

A bála készítésénél már kiderült, hogy van csapatszellem és segítőkészség a szülőkben. Kb 15-20 ember szállt bele 1-2000 Ft-tal az új bála szivacsának vásárlásába. A háló sorsa is a felajánlásokon múlt, és Csanád 500 eurót ajánlott az új háló megvételére saját pénzéből! A többit a versenyzők szülei összedobják, cserébe, hogy „leedzhetik“ a gyerekek az összeget.

Bed3Ez viszont azt fogja jelenteni, hogy igencsak szűkre kell venni ezután a nadrágszíjat, ha ki akarjuk fizetni a terembért.

A eddigi segítségeket és támogatásokat köszönjük szépen!

Ha valaki még tud áldozni a Pattanj Team-re, nem csak anyagi értelemben, az kérem jelezze szándékát!

Aki jönne szőnyeget varrni, annak jár a pizza és a jó hangulat!

Aki tud segíteni autóval, hogy elhozzuk a 3m x 1,4m-es bálát, annak jár a baráti kézfogás!

És aki be tud szállni anyagilag az új háló megvásárlásába, hogy az 1000 eurós kölcsön terhéből Vladi és Olivér válláról levegyen, annak pedig jár a baráti ölelés is a kézfogás mellé! =)

Ahogy látjátok zajlik az élet és emelkedik a színvonal. A versenyzők termelik az aranyat és a tanfolyamosok is ügyesednek, bővülnek. Ha van még ötletetek, hogy mit tehetünk jobbá, szóljatok!

Addig is köszönjük szépen az eddigi segítséget és a jövő-béli felajánlásolkat! 

Copyright 2010. DD Standard Kft. ©