Maradhat a csapat a Fenyvesben

(Létrehozva: 2017.10.16.)

A Szabó Lőrinc vezetése engedélyezte egyesületünk maradását a Fenyvesben!

A 13 éve zajló viszony, amelyből rengeteg bajnok, és dicsőség született, remegő lábakra került, amikor is azt állapították meg, hogy a tornaterem padlószerkezete olyan régi, és lerobbant, hogy már-már kérdéses, hogy alkalmas-e sporttevékenységre.

Bár a vezetés kétsége továbbra is fennáll, de mivel nem állapítható meg nagyobb terhelés, mint bármely testnevelés óra során, és mi sem tudtunk új otthont találni a versenyzőknek, így ideiglenesen december végéig szerződést az eddigi órarend megtartásával meghosszabbíthatunk, amit hálásan köszönünk!

A hosszútávú maradás akkor lehet biztosított, ha a padlózat tervezett, de sajnos financiális okokból nem kivitelezhető felújítását valahogyan megoldja az iskola.

Ehhez igyekszünk segítséget, partnert, szponzort keresni. Ha bárkinek van javaslata, ötlete, vagy szponzorálási kedve, az ügyben, nagyon szívesen fogadunk bármilyen segítséget!

Tehát a jó hír, hogy továbbra is jöhetnek a gyerekek, sportolhatunk, és nevelhetjük a bajnokokat, de ha tudunk segítséget az iskolának a felújításhoz, akkor dobjuk be magunkat etéren is!

Copyright 2010. DD Standard Kft. ©