Mennek a Parkour edzések tovább!

(Létrehozva: 2018.01.12.)

Kedves mindenki!

Az INspirálban a PARKOUR oktatás nem szűnt meg, most is megy, csak a tavalyi hétfő-pénteki rend helyett hétfőn és szerdán tartjuk. Az időpontok is maradtak:

14 éven aluliaknak 16:00 – 17:30

14 éven felülieknek 17:30 – 19:00

Több szülő is azzal hívott fel, hogy úgy tudják, hogy megszűnt a tanfolyam, vagy feloszlott a csapat, és várják, hogy mi lesz. Sajnos valamilyen téves információt kaptak, ugyanis mindössze arról van szó, hogy mivel túl zsúfolt volt már a terem, és Vajk szeretne egy nagyobb termet nyitni a jövőben, ezért most egy darabig erre koncentrál, és majd értesít mindenkit, ha azt megnyitotta.

De ettől még az élet nem állt meg az INspirálban. Mi január 3-án ugyanúgy nyitottunk, és folytattuk az edzéseket, sőt, mint kiderült Vajk is ráér még, így januárban még csak át sem adta teljesen a stafétát Molinának, akivel a Fenyvesben 3 éve ugyanezt tanítják együtt, hanem ő tartja az edzést, és Molina ismerkedik az újjá alakuló csapattal. Róla azt kell tudni, hogy Kubában lett testnevelő tanár, és szertorna szakedző, artistaként bejárta a világot, jelenleg a Baross Imre Artistaképző tanára, illetve 3 éve a Pattanj SÉ-ben tartja a parkour, és a haladó akrobatika órákat.

Annyit szeretnénk csupán idén változtatni, hogy elkerüljük a túlzsúfoltságot, hogy maximum 20 főre engedjük a csoportlétszámot nőni, és az eddigiekkel ellenben, utána szigorúan csak várólistára lehet jelentkezni. Még hétfőnként is van szabad hely, szerdánként pedig egy kicsivel több. A 14- korcsoport hamarosan újra betelik, a régi csapat most, hónap közepe felé már kezd visszaszivárogni. Tehát egyenlőre még Vajk, és Molina együtt tartják, aztán fokozatosan átkerül Molinához a csapat. Ha pedig Vajk megnyitja az új termet, arról mindenki tudni fog, és lesz több választási lehetőség is. Addig is a Fenyvesben is és az INspirálban is ugyanúgy lehet edzeni, mint eddig!

Ott Olivér

06/70 249 2548 

Pattanj SE elnök 

Copyright 2010. DD Standard Kft. ©