Pontszerző Versenysorozat 2012 Tavasz

(Létrehozva: 2012.06.03.)

IMAG0887

Pontszerző Versenysorozat 2012- Vége a tavaszi ciklusnak!

Untitled_2

Az idén először bevezetett pontszerző kupasorozat nagy népszerűségnem örvend és fellendíti az utánpótlásunkat! Márciusban, Szolnokon, az SZHSE rendezte meg az első fordulót, majd az UTÉ-ban folytatódott a sorozat, és tegnap a Dunaferr tette fel az „i“-re a pontot. Ezzel a tavaszi versenyidőszaknak vége van itthon. Ősszel folytatjuk.

IMAG0024_1

 A tervek szerint még 3 vagy 4 állomása lesz a pontszerzőnek, melynek végén az év bajnokát hirdeti meg a gumiasztal szakág a kezdő kategóriában. A versenysorozat egyben remek lehetőség a FIG kategóriás versenyzőknek a a nagyobb hazai és a nemzetközi versenyekre való felkészülés szempontjából. Összefoglalva: ez mindenkinek jó! =)

A Pattanj Team is elindított néhány versenyzőt kezdő kategóriában, ahol a Mester testvérek tűnnek egyenlőre a favoritnak, de a többiek is szépen gyüjtögetik az érmeiket. A bal oldali táblázat megmutatja a pillanatnyi eredményeinket.

IMAG0723

A kezdő kategória mellett, az utánpótlás versenyzők 4 korcsoportban, illetve a nemzetközi normáknak megfelelt versenyzők egyetlen közös kategóriában mérettethették meg magukat a sorozat versenyein.

A mi fiainknak már csak egy verseny van hátra a nyári szünet előtt: Albacete, Spanyolország, a Világkupa. Hajrá! 

Copyright 2010. DD Standard Kft. ©