Szeptember 2-án megnyitottunk!

(Létrehozva: 2013.09.03.)

Ünnepélyes a bejelentés, hogy idén újra elkezdtük a tanévvel együtt az oktatást az összes akrobatikus sportágunkban!

Idén talán még több nehézség gördült a terem biztosítása elé, mint tavaly. A mindennapos testnevelés lépcsőzetes bevezetése folyamatosan szorítja ki az iskolákból a délutáni sportolás lehetőségét. Ráadásul az állam vette át a termek kiadását, amire kevés a szervezési kapacitásuk, és jelentős anyagi terhekkel nehezítik minden egyesület helyzetét.

A Pattanj SE ennek ellenére minden tanfolyamát újraindította a héten! Sőt, még az órarendünket is megtarthattuk, hála az iskolavezetés jó indulatának és támogatásának.

Mitöbb egyel több lehetőség nyílik mostantól bárkinek, hogy Magyarország legjobb minőségű 2012-es olimpiai gumiasztalán ugrálhasson!!!

Keddenként is lesz mostantól nyílt gumiasztal edzés!

A tanfolyami díjak minimális változtatására szükség volt sajnos, most, több év után, de cserébe biztosítunk bérletkedvezményt, az eddig óradíjas tanfolyamainkra (Pl: Freerun -Parkour, Nyílt gumiasztal, Ovis torna), így gyakorlatilag minimális terheket igyekszünk a tanulókra, és szüleikre róni!

Az új ártáblázat megtekinthető ma estétől az órerend,árak fülnél is, illetve ennek a hírnek a végén.

„Kapunyitási pánik“ akciónk is spórolási lehetőséget nyújt a srácoknak:

Aki letölti a plakátunkat, kinyomtatja színesben, és kiragasztja az iskolájában, óvodájában, majd készít vele egy fotót (pózolj Pattanj plakáttal) stílusban, az a kép bemutatásával, vagy feltöltésével a facebook oldalunkra, szeptemberben 50 % kedvezményt kap a havidíjból!!! (vicces, kézenállós képeket szívesen látunk)

plak__t2013__Large_


 A megújult (átláthatóbb) órarendünk és a 2013/14-es áraink. (kattints ide!)


 Találkozunk a Fenyvesben!

Copyright 2010. DD Standard Kft. ©