Tornatermet keresünk!

(Létrehozva: 2017.09.06.)

Kedves mindenki!

Megkezdtük a 13. évünket is a Fenyves utcában, de sajnos a terem padlózatának állaga miatt aggódik a vezetőség, hogy biztonságos-e sportolni a tornateremben.

Október végéig még biztosan maradunk, de addigra szeretnénk új lehetőséget találni. A gyerekek miatt jó lenne, ha a környéken maradnánk, vagy a II. kerületben, vagy a Széll Kálmán tártől 15-20 percen belül BKV-val.

A legfontosabb az  időpont: heti legalább 4x, de inkábbb 5x szeretnénk délutáni időpontot találni. a legjobb, ha 17-20 óra között 1-2 óránk lenne.

A méret szempontjából 200-250 m2 már elég (de ha egy kis kézilabda pálya elfér, az már tökéletes). A versenyzők miatt a 7,5 méteres belmagasság lenne az optimális, persze lehet magasabb! 7m alatt sajnos nem férnek el a versenyzők, bár a többi tanfolyam miatt ilyen termeknek is örülünk.

Ha van szertár az a legjobb, nem kell sok hely, csak biztonságos.

Ha bárki ráismer a saját sulijának termére, vagy látott már ilyet, kérlek kérdezzetek rá, hogy van-e bérelhető időpont, és szívesen látnának-e egy vidám, fiatalos, bajnok csapatot, akik főleg 4-18 éves korúakkal foglalkoznak?

Köszönünk minden segítséget!

Elérhetőség:

Ott Olivér

+36/70 2492548

oliver@pattanj.hu 

Copyright 2010. DD Standard Kft. ©