Visszatértünk a Budapest Bajnokságon!

(Létrehozva: 2011.05.22.)

 Végre a Pattanj Team a régi formáját hozta!

Nagyon jól jött a svédországi megmérettetés előtt ez a jól sikerült verseny! Tulajdonképpen mindenki szépen teljesített, és bebizonyosodott, hogy az idén nehezített gyakorlatokkal is megálljuk a helyünket!

Az alacsonyabb korcsoporttal kezdve, Soma rengetegett köszködött a tavalyi évben a duplákkal és sehogy sem jutottunk egyről a kettőre, így egyetlen dupla szaltóval versenyezte végig a szezont, teszem hozzá nagy biztonsággal. Idén a cél 4 dupla volt, amiből csodával határos módon már most, tavasszal 3-at nagyon határozottan tud vállalni 3 gyakiból 3-at tett oda, és mind jobb lett, mint az előző. Ricsi mögött a 2. helyen végzett. Ricsi fejlődése nagy öröm számomra. Nagyon összeszedte és felszívta magát az utóbbi időkben. Versenyzése határozott, precíz és pontos volt.  30,1 pontos döntős gyakorlatával élete legjobb gyakiját ugrotta és biztosan vitte haza a kupát. Máté szintén mindhárom gyakorlatát remekül hajtotta végre és életében először mutatott be 10 pontos nehézségű gyakorlatot. A felnőttekkel összevont mezőnyben Juhász Zsolt mögött a 2. helyen végzett, mely a lehető legszebb zárása volt a napnak. Bence 0,4-del verte a döntőben Mátét.. Illetve verte volna, ha érvényes a pontszáma. Bár a gyakorlat nagyon jól sikerült és a korosztályában a legnehezebb volt, az elődöntőben elkövetett malőr után, már csak versenyen kívüliként ugorhatott a döntőben, így végső helyezése a 7. lett. (így esett ki éppen a megkurtított létszámú 6-os döntőből) Csanád bár szintén rontotta az elődöntős 2. gyakorlatát, de 6. helyen még bejutott, így viszont a döntőben bemutatott kissé bizonytalan, de nagyon magas és nagyon nehéz gyakorlata, melyet először csinált végig versenykörülmények között, érvényes volt. Sőt, még a dobogóra is elég lett. Máté mögött a 3. helyen végzett. Blanka a leányoknál szintén nagy meglepetést hozott! Összeszedett és kiegyensúlyozott volt. Mindhárom gyakorlatát, szépen, pontosan csinálta meg, sőt az elődöntőt meg is nyerte. A döntőben végül legyőzőre talált, de így is az előkelő 2. helyen végzett, ami gyönyörű teljesítmény volt ebben a mezőnyben, főként, hogy a korcsoport társai mind rutinos versenyzők, míg Blanka csak idén kezdett!

A Bajnokság érdekessége a szinkron versenyszám volt. Máté és Bence lázasan készülődtek, aminek meg is lett az eredmény egy-egy aranyérmet és egy kupát ért a ragyogó teljesítményük. Ebben a felállásban van jövő! Csanád hirtelen ötlettől vezérelve benevezett Juhász Zsolttal szinkronba, aminek meglepően szép teljesítményt követően ezüst érem lett a jutalma. Ricsi, a szintén UTÉs Blahóval készült heti egy alkalommal a szakágvezető asszonyunk jóindalatából kifolyaólag a Megyeri uton, aminek eredménye képpen 4. helyen végezhettek a nyílt korcsoportban.

A vége: 2 arany, 4 ezüst és egy bronz.  

erdm__ny

A versenyzőknek gratulálok!

Irány Svédország!!!

Hajrá Pattanj Team! 

Copyright 2010. DD Standard Kft. ©