Edzők

Ott Olivér

Egyesületi elnök, gumiasztal, kezdő minitramp és talajakrobatika Elevenpark

OLI1980-ban születtem, és számtalan sportot űztem életemben. Versenyeztem többek között műugróként, aerobikban, tornában, gumiasztalon de a küzdő- és labdás sportokban is otthonosan mozgok. A Testnevelési Egyetemen szereztem 2 diplomámat, testnevelőként, és szertorna szakedzőként.. 3 évig dolgoztam cirkuszi akrobataként Európa számos országában, és tornát tanítottam az Egyesült Államok 5 különböző államában. Most az akrobatika különböző formáit tanítom a Pattanj SE-ben és a Baross Imre Artistaképző Intézetben, emellett bohócként és akrobatikus kosárlabdázóként vállaltam sokáig fellépéseket, és jelenleg a WallKings falas gumiasztal csoportot vezetem. Célom, hogy minél szélesebb körben megismertessem, és népszerűsítsem hazánkban a gumiasztal sportágat, és minél tágabb spekrumban szerezzek rálátást az akrobatikus sportokra. 

Elérhetőség: +36 70 249 2548 vagy oliver@pattanj.hu

 ________________________________________________________________

Szentváry-Lukács Vajk

 Parkour vezetőedző, kezdő és haladó minitramp és talajakrobatika

VAJK

Szentváry-Lukács Vajk vagyok. Egész életemben sportoltam: úsztam, vizilabdáztam, atletizáltam. 5 éve kezdtem el parkourozni, itt a Pattanj SE-ben, és 2 éve tanítom is ugyanitt ezt a csodálatos sportot, az akrobatika és minitramp mellett. Ez időközben az életem legfőbb része lett. A minitramp és talajakrobatika vezetőjeként, már az én feladatom a többi edző koordinálása, a csillagvizsgák szervezése is, és ez nagyon jó tapasztalatot ad nekem. Én is a TF-n tanulok, másod éves vagyok testnevelő-szertorna edző szakon, és igyekszem minden ott tanult elméleti tudást beleolvasztani az általam tanítottakba. Sokat tanulhattam Vladitól, és Olivértől is, ami megkönnyíti az oktatói munkát. Élvezem, hogy mindig tanulhatok, és, hogy a tanítványaim is egyre jobbá válnak körülöttem.

 ________________________________________________________________

Alexis Molina Altunaga

 Haladó minitramp és talajakrobatika, parkour

molina

Kubában születtem, ahol nem sok lehetőség volt kiemelkedni. A tornában találtam meg az örömömet, és a kihívásokat. Fiatal felnőttként a kubai Testnevelési Egyetemen szereztem tanári- , és torna szaedzői diplomát, majd artistaként nyílt meg előttem a világ. Egy levegőszámmal jutottam el Európába, ahol Budapesten találtam meg a szerelmemet. Nemcsak családot, de karriert is találtam itt, amiért nagyon hálás vagyok. Jelenleg az Artista képzőben együtt tanítunk Olivérrel, ahol szintén változatos kihívásokat találok, és sikeres gyerekeket nevelek. A 2016-os Monte Carlo-i ifjúsági cirkuszfesztiválon különdíjat nyertek a tanítványaim. A Pattanj SÉ-ben megtalálom a régi szenvedélyemet, a torna szeretetét, ahol örömmel osztom meg tudásomat a sportolni vágyókkal! 

________________________________________________________________

Sinka Noémi

 Kezdő minitramp és talajakrobatika

Noe__mi

1991-ben születtem, a Semmelweis Egyetemen szereztem testnevelő-edző diplomát, ezen belül atlétika szakedzői oklevelet, és torna szakképzésre is jártam. Jelenleg testnevelő-gyógytestnevelő tanár mester szakon vagyok végzős hallgató. Szüleim és nagyszüleim válogatott atléták voltak, édesanyám és nagymamám testnevelő tanárok, így gyerekkorom óta életem része a sport. 5 éve atletizálok versenyszerűen magasugrás versenyszámban. Nagyon szeretek tanítani, gyerekekkel foglalkozni. Nagyon élvezem az órákat, különösen jó a hangulat és a közösség itt a Pattanj SE-ben.

 ________________________________________________________________

Köteles Péter

Kezdő minitramp és talajakrobatika

PETI24 éves vagyok, Testnevelő-Edző szakos hallgató a TF-en. Jelenleg harmadéves. Gyerekkorom óta a rendszeres sportolásra és a sport szeretetére neveltek a szüleim, talán ezért is választottam ezt a pályát. 8 évig úsztam, majd kipróbáltam a birkózást, az atlétikát és tornát. 17 éves koromtól rögbiztem játszottam az U16, U18, U20-as válogatottban és a felnőtt válogatottnak is tagja voltam 2015-ig. Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni, különösen nagy öröm a Pattanj SE csoprtját tanítani.

 ________________________________________________________________

Nagy Richárd

Utánpótlás versenyzők, és nyílt gumiasztal

Ricsi1997-ben születtem, és azóta több időt töltöttem el a Pattanj SE versenyzőjeként, mint amúgy. A válogatottban 6 éve szereplek a korosztályom legeredményesebb versenyzőjeként és 17 éves korom óta vagyok felnőtt magyar bajnok. Több EB-n és VB-n is volt szerencsém erősíteni a magyar csapatot, 2015-ben az olimpiai qualifikációs VB-n a legeredményesebb magyar versenyző lettem, mind a felnőttek között, mind a teljes magyar delegációban, és az év sportolója címet érdemeltem ki. A versenyzés mellett a WallKings falas gumiasztalos artista csoporttal vállalok fellépéseket, hogy népszerűsítsem a sportágat, és, hogy világot lássak. A sportnak köszönhetően bejárhattam a fél világot, és kinyílt a szemem. Szeretem. 2015 óta rendszeresen tartok gumiasztal edzéseket a nyílt csoportnak, de a legnagyobb kihívás most 2016-ban, hogy az utánpótlás csapatot kezdtem nevelni, és edzőként is szeretnék legalább olyan sikeres lenni, mint versenyzőként. A TF-en első éves hallgató vagyok, így a tanári és edzői tapasztalataimat az iskolában is igyekszem kamatoztatni. Remélem egyszer én olyan jó edző leszek, mint a mesterem: Olivér.

 ________________________________________________________________

Tajkov Alexandra

Ovis torna és mozgásfejlesztés

Szasza21 éves vagyok, Testnevelő-Gyógytestnevelő-egészségfejlesztő szakos harmadéves hallgató a Testnevelési Egyetemen. Óvodás koromtól a gimnazista éveim végéig táncművészeti iskolában tanultam országos es nemzetközi sikerekkel. 2015-Ben végeztem az IWI sportakadémián fitnesz és gyermekfitnesz edző szakon. Az egész életem része a sport, volt lehetőségem kipróbálni magam más területeken is és azt a motivációt amit edzőktől, tanároktól kaptam, azt szeretném átadni a gyerekeknek, hogy ők is megszeressék a mozgást es az életük egy fontos részévé váljon.

Copyright 2010. DD Standard Kft. ©