Versenyzők

Újdonság!!!!

Letölthető 2009-től az eredményeink listája. A lista majdnem teljes, és pontszámokat is tartalmaz.

A Pattanj Team eredményei 2009-2013 októberig (Országos Bajnokság) 

A gumiasztalsport versenyszabályzata magyarul (Ott Olivér fordításában) letölthető itt.ricsi

Nagy Richárd (1997.04.17)

Dunakeszi Széchenyi István Általános Iskola

Én 97-ben sírtam tele a szülőszobát. Azóta is növésben vagyok, hol széltében, hol hosszában. A fradiban tornázni nehéz volt, így kerestem valami könnyebbet. Legalábbis azt hittem... Idén elkezdtem komolyan venni a sportot és összeszedtem magam. Elkezdtem aranyérmeket nyerni és válogatott lettem! Nap, mint nap bejárok Dunakesziről edzésre, de nem bánom! Olivér a legjobb mesti és mindennap áldás, amit vele tölthetek! ...ráadásul én imádom a svéd csajokat!
mate2copy

Törő Máté (1995.03.07)

Szabó Lőrinc Kéttannyelvű Általános Iskola és Gimnázium

1995-ben születtem Budapesten. Óvodás korom óta sportolok: fociztam és judóztam. Negyedikes koromban az egyik osztálytársam ajánlotta ezt a sportot, ahol Olivér keze alatt végre igazi sportolóvá váltam. A nagy riválisommal Istvánfi Bencével folyamatosan versenyzek a dobogó jobbnál jobb fokaiért, több-kevesebb sikerrel. Többször nyertem már országos versenyeket. A mesterfokú bajnokságokon, remek helyen végezve 2-szer is dobogóra állhattam. 2 éve járok nemzetközi versenyekre, ahol igen jó eredményekkel szerepeltem. 2010-ben kijutottam az Európa Bajnokságra, ahol 3 versenyszámban is elindulhattam. Remélem hamarosan a Világ Bajnokságon is megmérettethetem a tudásomat! Köszönöm Olivérnek, hogy bízik bennem és versenyzőt faragott belőlem! 


bence

Istvánfi Bence (1995.12.02)

Tamási Áron Általános Iskola és Német Kéttannyelvű Nemzetiségi Gimnázium

1995-ben születtem Budapesten. Anyukám szertornázott, Apukám atlétizált, így én is örököltem egy kis hajlamot a sportra. 6 év foci után kezdtem el gumiasztalozni. Először Tominál minitrampoztam, aztán Olivér vett szárnyai alá. Jó pár versenyt nyertem, de az utóbbi időkben az UTE-s Takács Ádám komolyan megszorongatott a magyar mezőnyben. Máté, Ádám és én folyamatos versengésben vagyunk a dobogó helyeiért. A Mestrefokú bajnokságon IV. helyet értem el, amit egy döntő követett az első nemzetközi versenyemen a Lengyelországi Sremben. A 2009-ben megrendezett Frivolten Kupán, Svédországban a negyedik helyen kerültem döntőbe, és meg is tartottam ezt a kiváló helyezést. Büszke vagyok rá, hogy azóta is minden nemzetközi versenyemen döntőbe jutottam és 2 aranyat is hoztam már! Idén az EB lesz a legnagyobb kihívás! Remélem több nemzetközi versenyen is részt vehetek majd, és Olivér kitart mellettem .


csanad

Borlay Csanád (1991.06.02)


1991. június 2-án születtem a fővárosban. Budaörsön lakom szüleimmel és 5 testvéremmel. 2004-ben kezdtem gumiasztalozni Olivérnél a TF-en, ahol három válogatottal edzettem együtt és azt reméltem, hogy egyszer majd én is úgy fogok ugrani mint ők. De azt nem gondoltam volna, hogy még többre is viszem. Két évvel később, amikor Olivér elvégezte a TF-et akkor egy új egyesületben kezdett el munkálkodni és én mentem vele. Szép lassan fejlődtem és kezdtem azt hinni, hogy egyszer igazi gumiasztalos lesz belőlem. 2006-ban meghívtak a mesterfokú bajnokságra, melyen 5. lettem. Néhány hónappal később sor került az első nemzetközi versenyemre. Azóta számos külföldi versenyen vettem részt. Én vagyok a legrégebbi tanítványa a mesternek, remélem még nem akar elküldeni. 2007-ben bekerültem a FACE TEAM- be, amit szintén Olivérnek köszönhetek.
Hajrá Pattanj Team!!!


megjegyzés: a kék betűs szövegrészek az edző jellemzései... akik nem írtak magukról bemutatkozást, azok neve mellé kerültek ezek. Bármikor módosíthatóak, ha az illető ír egy bemutatkozást!

Copyright 2010. DD Standard Kft. ©